0lt;p class="MsoNormal" style="margin-bottom: .0001pt; line-height: normal; mso-layout-grid-align: none; text-autospace: none;" dir="RTL">نان سنتی، یکی از مظاهر فرهنگ هتل درویشی مشهد و هویت ما در زمینه تغذیه طی قرون مختلفه، که در مقایسه با نان های وارداتی، از میزان سلامت بالایی برخوردارن، بر همین اساس به منظور ترویج فرهنگ استفاده از نان های سنتی و آشنایی هتل قصر طلایی مشهد نسل جوان با تولید این گونه نان ها، این موزه به همت بخش خصوصی ایجاد شده. در این موزه، مراحل تهیه آرد شامل بذرافشانی، گندم هتل درویشی مشهد چینی، خرمن کوبی، ابزار تهیه نان شامل دستاس، آسیاب آبی، آسیاب بادی، انواع نان شامل سنگک، نان تنوری ساج و نان تنوری سفال هتل قصر طلایی مشهد هم چنین رقص اپر که یکی از آیین های خراسانیه و منطبق با باورهای زراعی مردم منطقه ست، به نمایش درآمده. موزه نان، با تکیه بر معماری سنتی با هدف فعالیت فرهنگی و سیاست تبلیغاتی هتل درویشی مشهد شرکت ونیاز کارفرما مطرح شده. در طراحی موزه، اساس طراحی با معماری سنتی-ایرانی با استفاده از ساده ترین مصالح(آجر ایرانی، کاهگل، چوب و گچ) و هنر استاد کاران در خلق رسمی بندی و گره چینی ها و . . . مورد نظر هتل قصر طلایی مشهد قرار گرفته. این موزه، نخستین موزه نان در خاورمیانه ست.
هتل اطلس مشهد و هتل قصر مشهدنظرات این مطلب
تعداد صفحات : 5
درباره ما
اطلاعات کاربری
آرشیو
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی